Wat is payrolling?

Offerte aanvragen

Vraag meer informatie aan

Als werkgever kies je met payroll voor gemak en flexibiliteit. BTA Payroll Services neemt de verloning van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Je krijgt hier minder verplichtingen en meer vrijheid voor terug.
  • Bedrijfsgegevens

Payrolling van BTA payroll Services staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Met meer vrijheid en minder verplichtingen zet je een goede stap richting onbekommerd ondernemerschap.

Hoe zijn de kosten voor payroll opgebouwd?

De kosten voor payroll worden opgebouwd uit dezelfde factoren en percentages die ook gelden voor de loonkosten die u maakt wanneer u personeel zelf in dienst heeft. Denk daarbij aan:

  • Nettoloon;
  • Werkgeverslasten;
  • Opbouw vakantiedagen en vakantiegeld;
  • Pensioenpremie;
  • Aanvullende premies voor verzekeringen als ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Bovenstaande bedragen en afdrachten leiden tot een factor waarmee we uw huidige bruto uurloon vermenigvuldigen. Het resultaat daarvoor is de vaste kostprijs die u per gewerkt uur betaalt. Deze kostprijs dekt uw totale personeelskosten, u hoeft met onze payroll services dus niet bang te zijn achteraf nog een extra rekening te krijgen.

Kosten van werkgeversrisico’s

Het belangrijkste verschil tussen payroll en uw personeelskosten in eigen beheer is dat u hoogstwaarschijnlijk niet vooraf de risico’s van ziekteverzuim en ontslag heeft ingecalculeerd. Met payroll nemen wij deze kosten mee in onze factorberekening, bij daadwerkelijke ziekte en ontslag zijn wij uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten. Helder dat dit u dan een forse kostenbesparing oplevert.

De kracht van payroll zit in de transparantie van de kosten. Bij BTA Payroll Services betaalt u een vast tarief per uur, waardoor u vooraf duidelijkheid heeft over uw totale personeelskosten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u met meer zekerheid plannen maken voor de groei van uw onderneming