ZZP-totaal

Als zzp’er heb je veel vrijheid. De vrijheid om te doen waar jouw passie ligt. Wij ondersteunen je door alle administratieve en fiscale zaken over te nemen. Bovendien betalen wij je opdrachten conform de door jou afgesproken condities en betalingstermijn volledig uit!  (na acceptatie opdrachtgever) Zo heb jij de ruimte om een strakke focus te leggen op dat waar je goed in bent.

ZZP-Totaal: geen zorgen om je administratie
Je kunt je pas echt focussen op je werk wanneer je alle randzaken in vertrouwen naast je neer kunt leggen. Met ZZP-Totaal weet je zeker dat je administratie in goede handen is.

Doordat wij je debiteurenbeheer overnemen, heb je geen omkijken meer naar facturen en hoef je niet achter je geld aan. Je geeft ons enkel de opdracht en condities door. Wij doen de rest! We maken en versturen de factuur en zorgen ervoor dat deze betaald wordt. Doordat je stipt betaald wordt voorkomen dat je als zzp’er in financiële problemen komt.

ZZP-Totaal: meer dan alleen debiteurenbeheer
Behalve je debiteurenbeheer, regelen wij je administratie, BTW en IB-aangiften. Daardoor hoef jij je alleen maar bezig te houden met je vak. Dat is onbekommerd ondernemen. Door onze samenwerking met BTA administratiekantoor | belastingadviseurs, een NOAB gecertificeerd kantoor en ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs is kwaliteit en kennis van zaken gewaarborgd.